Go to Top

Forside

En stabil byggepartner

Hos AH Huse har vi stor erfaring med byggestyring, og med vores hjælp vil jeres drøm om et typehus aldrig blive til et mareridt. I stedet vil I fra start til slut vide præcis, hvor langt jeres drømmehjem er, samt hvad næste skridt bliver.

Vi har gennem årene udvalgt de mest pålidelige samarbejdspartnere og sammen arbejder vi for, at vores typehuse ikke bare er en bunke sten og mørtel – i hele processen har vi for øje, at det er jeres kommende hjem.

Læs mere om vores typehuse her

AH Huse – din lokale ekspert i typehuse i blandt andet Roslev, Skive, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro, Viborg og Herning.

Lokal viden og engagement

Drømmer I om et typehus af højeste kvalitet, bygget af dygtige og servicemindede håndværkere og med en beliggenhed i det nordvestjyske? Er svaret ja, så er AH Huse den helt rigtige byggepartner for jer.

Vi er jeres lokale ekspert i typehuse, uanset om I vil bo i Roslev, Skive, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro, Viborg eller Herning – eller måske et hyggeligt sted derimellem.

Vores samarbejdspartnere er ligeså lokalkendte som vi selv, og derfor bygger vi huse sammen, som vi kan være stolte af at se i det daglige mange år frem.

Det betyder, at vi ikke tror på halve løsninger, men bruger den tid og det hårde arbejde, som et kvalitetsbyggeri behøver.

Vi ved nemlig, at jeres glæde overfor jeres nye hjem og dets høje håndværksmæssige kvalitet, er den bedste reklame, vi kan få i lokalområdet.